System integration

Integrationsmuligheder

Vi kan tilbyde integrationsudvikling til ERP-, CMS- og økonomisystemer, samt andre.

Uanset hvilket system De har bygget webshoppen eller applikationen i er det muligt at få den integreret med virksomhedens økonomi-system eller andre systemer og dermed undgå en stor del af den manuelle del.
Ældre webshops og applikationer, som er mere end 6 år gamle kan være mere vanskelige og tidskrævende at integrere til. Det har ofte noget at gøre med, hvilke teknologier som er mulige at benytte til integrationen. Det hjælper vi gerne med.

Ved nedenstående har vi præsenteret et udvalg af de integrationer vi har arbejdet med og kan hjælpe med at udvikle og implementerer.

ERP eller økonomisystem Integration

Integration af ERP- og økonomisystem til en webshop eller applikation er en god investering for at reducere det manuelle arbejde med overførelse af produktdata, kunder og order. Vi sørger for, at integrationen tilpasses til jeres behov

Eksempler på systemer

e-Conomic, Dinero, Billy, Navision

Forenings systemer

Integration til MinForening giver mulighed for hurtgiere administration af medlemsdata og regnskab, så de kan have fokus på medlemmernes ønsker. Vi sørger for, at integrationen tilpasses til jeres behov

Eksempler på systemer

MinForening

CMS & E-handel Integration

Integration af CMS & e-handel systemer kan være et behov, når større processer med tilpasning af indhold er nødvendig eller prisjustering for rigtig mange produkter.
Vi har også oplevet at det var nødvendig med synkronisering af produkter imellem 2 e-handelssystemer i forbindelse med et samarbejde.

Eksempler på systemer

Umbraco, Magento, WordPress, DanDomain, uCommerce, PiranhaCMS, Cofoundry, WooCommerce, nopCommerce

Sociale medier Integration

En social media integration er mere end blot “Like” knapper.
For at promovere sit brand og produkter er der i dag mange virksomheder, som vælger at integrere webshoppen med de sociale medier.
En integration med de sociale medier er væsentlig af flere årsager. Det er en vigtig måde at få delt sit indhold på, og herved skabe øget synlighed, samt kan også bruges på mange andre måder, som kan hjælpe med at skabe øget troværdighed.

Eksempler på systemer

Facebook, Steam, Twitter, Linkedin,

Email marketing integration

Med en integration til et nyhedsbrevsystem er en mere sikker løsning for at nyhedsbreve kommer frem til jeres kunder større.
Få en integration fra din hjemmeside, web applikation eller webshop til dit nyhedsbrevssystem, hvor du er sikret at tilmeldte til nyhedsbrevet kommer over i nyhedsbrevssystemet samt at frameldinger også opdateres i systemet.

Eksempler på systemer

Mailchimp, Maildrill, 

Boligadministration integration

Med en integration til boligadministration systemer er det muligt at automatisere og digitalisere processer. F. eks udtræk af lejemåldata til en boligportal eller til opdatering af beboerdata.

Vi har før arbejdet med digitalisering af fraflytning, indflytning og prisoverslag for boligforeninger, samt vedligeholdelse af et beboernet.

Eksempler på systemer

EGBolig, Unik Bolig

Dropshipping integration

Med dropshipping integration har detailhandleren ikke selv et varelager. De behandler ordrer fra kunder og sender disse videre til sine leverandører. Levering af bestilte varer forgår direkte mellem leverandør og kunde.

Dropshipping er populær blandt nystartede virksomheder. Det er en nem måde at opstarte en virksomhed på og tjene penge. Dog anvender mere erfarne iværksættere også dropshipping for at effektuere deres forretning.
Med dropshipping skal alle produkter også synkroniseres til webshop ejer. Der kan være helt op til 200.000 produkter. Det kan derfor være relevant at have filtering på produkttyper.

Eksempler på systemer

BigBuy

Låne- og betalingssystemer integration

Vi kan hjælpe med integrer låne- og betalingssystemer til webshop og applikationsløsninger. Om det er til abonnement eller større order med kort betaling, så kan jeg hjælpe med at udvikle integrationen til jer.

Eksempler på systemer

Resurs Bank, Paypal, Stripe, Mobilepay, ReePay, QuickPay, Viabill

Azure integration

Med integration til Azure CDN kan De mindske trafikken på din hjemmeside og webshop løsning, derved reducer belastningen. Dette kan automatiseres således, at alle din billeder, CSS og billeder synkroniseres til Microsofts CDN løsning.

Med integration til Azure Portal til applikationsløsninger, som f. eks automatisering af deployment efter et hjemmesidekøb oprettes automatisk databaser, web apps og fordeles ressourcer på tværs af pools og flytte forskellige verdensregion.
Eventuel med Microsoft Graph kan der forespørges og udtrække brugerdata og roller på Azure Active Directory til at fordele rettigheder i applikationsløsninger. Med Microsoft Graph er der rigtig mange muligheder for at udtrække og rediger data i forskellige Microsoft cloud produkter.

Eksempler på systemer

Microsoft Graph, Azure CDN, Azure Devops, Azure Portal

Sikkerhed & Authentication

Med integration til OSSEC IDS system for applikationsløsninger er mulighederne mange for at opfange og bloker faresignaler på tværs af Windows og Linux operativsystemer. Det er muligt at konfigurer og sætte regler for, hvilke mapper og datapakker som er noget systemet skal reagere på.

Med integration til Identity Server er det muligt at tilbyde applikationsløsninger single signon, identitets kontrol, tildele rettigheder og API-sikkerhed med Open Connect og OAuth standarder.

Eksempler på systemer

OSSEC, Identity Server

This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.