Hjemmeside løsning

Valg af CMS løsning

Det kan være svært at finde den rette CMS løsning. Hver løsning har sine fordele og ulemper.
Jeg forsøger herunder at sætte nogle ord på, hvilke ting, som skal vurderes på ved valg af et CMS.
Hvis I føler jer usikre på valget, så ring eller skriv til mig. Jeg kan hjælpe med at vurdere ud fra jeres behov.

WordPress er en af de mest brugte CMS i verden. Det er baseret på temaer og plugins. Det betyder, at de kan tage et færdigdesignet tema med udviklede templates, indsætte dit eget indhold, eventuelt skifte fonte og farver, – og så har de en hjemmeside. Søger de en særlig funktion, så kan de være heldig, at et af de 55.084 plugins lige passer til dit behov. Mange af disse plugins behøver man ikke kendskab til at kode for tilpasse standard ting.

Det lyder nemt. Det har sin pris. De kan ende op med en hjemmesider, der ligner det alle de andre har. De får et website med funktioner, der ikke nødvendigvis er tilpasset dine brugere perfekt, fordi De er nødt til at gå på kompromis med udvalget af plugins. De ender nok også med at få et hjemmeside, der ikke yder optimalt. For jo større tilpasningsgrad, de ønsker af din WordPress hjemmeside, des mere komplekse temaer og des flere plugins ender ud med at installere. Det betyder, at din hjemmeside bliver proppet med et ton af plugins og kode, som tager mange ressourcer og det går udover ydeevnen.

Vedligeholdelse og udvikling af WordPress skal man holde tungen lige i munden, når der kodes, fordi PHP kan skrives og struktureres på mange måder. Der er begrænset med regler, som gør det vanskeligt at videreudvikle og overtage andres kode. Det er vanskeligere at tilpasse plugins til at fungere og yde optimalt til præcise behov. 

Umbraco – er en af de mest brugte CMS løsninger, når der er behov for komplekse funktioner og mange tilpasninger, samt hvor sikkerhed skal tilpasses højt.
Der findes ca. 1230 packages, som de hedder i Umbraco-verdenen. De er alle udviklet af uafhængige udviklere. Umbraco har deres egne apps. Der er funktioner udviklet og testet af Umbraco selv, som f. eks en webshop, formularer eller et booking system.
Umbraco kan indimellem være dyre at udvikle til, grundet teknisk faglig viden er nødvendig.

Andre CMS’er
Jeg vil anbefale PiranhaCMSCofoundry, når der er behov for enorm ydeevne, enorm trafik og en speciallavet løsning. En løsning, hvor det er vigtigt at features er minimale grundet enorm ydeevne og den enorme mængde trafik.

Valg af e-handelsløsning

Det kan være svært at finde den rette e-handelsløsning. Hver løsning har sine fordele og ulemper.
Jeg forsøger herunder at sætte nogle ord på, hvilke ting, som skal vurderes på ved valg af et system.
Hvis I føler jer usikre på valget, så ring eller skriv til mig. Jeg kan hjælpe med at vurdere ud fra jeres behov.

Jeg vil anbefale DanDomain.

Med DanDomain får du dansk support og hosting med i løsningen. Jeg kan hjælpe dig med integrations løsninger, delvis med funktionalitet og layout tilpasninger. DanDomain deler gerne ud af deres ekspertise. Derfor tilbyder de blandt andet gratis kurser, videoguides, supportartikler og blogs, hvor du kan finde masser af ny viden.

ELLER

Jeg vil anbefale WooCommerce.

Fordelen ved WooCommerce er, at det er et plugin til WordPress. WordPress er en af de mest brugte CMS systemer i verden og har utrolig mange integrationer og plugins, som også er gratis. Mange af disse plugins behøver man ikke kendskab til at kode for tilpasse standard ting.
“De kan læse mere om WordPress ved afsnittet “Valg af CMS” under mindre teknisk tilpasninger”

Jeg vil anbefale nopCommerce eller Magento 2

  • Magento 2 er mere brugt end nopCommerce.
  • Magento 2 har rigtig mange funktioner og integrationer, som kan købes eller fås gratis.
  • nopCommerce er udviklet i .NET, hvilket kan give nogle fordele i forhold til fordele ressourcer på servere. Det betyder ikke at Magento 2 er langsom!
  • nopCommerce bruger derimod Microsoft SQL Server som database, hvilket kan øge omkostningern
  • e ved webshoppen bliver sto
    r, hvorimod Magento 2 benytter MySQL som er gratis.

Jeg vil klart anbefale Magento 2

Magento 2 har rigtig mange funktioner og integrationer, som kan købes eller fås gratis.
Det er bygget til skalerbarhed. Magento har ikke de store problemer med at håndtere store butikker, så længe din hosting kan administrere dem.

Ulempen med Magento er, at det kan indimellem være et tidskrævende system at udvikle til, grundet det er en mere kompleks løsning.

Ønske om special lavet design?

Jeg tilbyder standarddesigns/themes, eller også indkøber jeg speciallavede designs ved andre aktører. Hvis De har et design/theme i forvejen kan jeg implementere det.

Jeg anbefaler designer
Logo_StineRikke-Studio

System integration

Succesen for din webshop- og CMS løsning forudsætter ordentlige integrationer til de rette systemer. Jeg vil hjælpe jer med at udvikle, konfigurere og implementere disse integrationer på bedste vis. Læs mere om system integrationer her.

Drift og vedligeholdelse

Jeg har mulighed for at indkøbe og opsætte den bedst mulige driftsløsning til jeres behov.
Om det er den lokale hostingleverandør eller større aktører som Microsoft Azure står jeg gerne til rådighed. Med driftsassistance kan jeg hjælpe med at sætte jeres løsning i produktion og jeg tager ansvar for jeres løsning.

E-handel/CMS via agil udvikling

Jeg udvikler løsninger med fokus på løbende at levere værdi til kunden ved at inddele projekter i faser. Inddeling i faser sikre, at det jeg leverer løbende, stemmer overens med kravspecifikationen og værdi for kunden. I får derved mulighed for at se løsningen undervejs, så løsningen kan tilpasses, så projektet stemmer som forventet.

This site is protected by reCAPTCHA and Google Privacy Policy and Terms of Service apply.